Please use this identifier to cite or link to this item:
http://archives.biharvidhanmandal.in/jspui/handle/123456789/54830
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor | रजक, श्री श्याम | - |
dc.contributor | इमान, श्री अख्तरुल | - |
dc.contributor | यादव, श्री उमाकांत | - |
dc.contributor | नीरज, श्री नरेन्द्र कुमार | - |
dc.contributor | देवी, श्रीमती विणा | - |
dc.contributor | हेब्र्म, श्री सोने लाल | - |
dc.contributor | सिन्हा, श्री अरुण कुमार | - |
dc.contributor | गफूर, श्री डॉ अब्दुल | - |
dc.contributor | यादव, श्री कृष्णनन्दन | - |
dc.contributor | राम, श्री राम लषन | - |
dc.contributor | कुमार, श्री शिवेश | - |
dc.contributor | सिन्हा, श्री डॉ उषा | - |
dc.contributor | सिंह, राघवेंद्र प्रताप | - |
dc.contributor | राय, श्री अवधेश कुमार | - |
dc.contributor | सिंह, श्री सत्यदेव | - |
dc.contributor | सिंह, श्री जनक | - |
dc.contributor | जायसवाल, श्री पवन कुमार | - |
dc.contributor | विद्यार्थी, श्रीमती डॉ उषा | - |
dc.contributor | ज्योति, श्रीमती रश्मि | - |
dc.contributor | साह, श्री हरि प्रसाद | - |
dc.contributor | मांझी, श्री जीतन राम | - |
dc.contributor | सिद्दीकी, श्री अब्दुल बारी | - |
dc.contributor | कुमार, श्री नितीश | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-10T11:54:38Z | - |
dc.date.available | 2019-05-10T11:54:38Z | - |
dc.date.issued | 2011-03-15 | - |
dc.identifier.uri | http://archives.biharvidhanmandal.in/jspui/handle/123456789/54830 | - |
dc.description | खाद्य एवं उपभोक्त संरक्षण विभाग | en_US |
dc.language | Hindi | en_US |
dc.title | खाद्य एव उपभोक्ता सरक्षण विभाग के अनुदान की मांग पर वाद विवाद तथा सरकार का उत्तर एव मतदान | en_US |
pp.identifier.house | unspecified | en_US |
pp.identifier.session | unspecified | en_US |
pp.type.house | Legislative Assembly | en_US |
pp.type.procedure | Other | en_US |
Appears in Collections: | Parliamentary Procedures |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15th Mar 2011 P-2_Part1_cropped_split_3.pdf | 2.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in Archives are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.